Doen in Praag

Tijdens je stedentrip naar Praag wil je natuurlijk zoveel mogelijk doen, meemaken en ervaren. Maar wat is er eigenlijk allemaal te doen in deze stad?

Praag heeft voor iedere bezoeker wel iets te bieden. Het is niet voor niets één van de meest populaire bestemmingen voor stedentrips in Europa.

Zo heb je in Praag onder andere:

  • Veel bezienswaardigheden en attracties
  • Prachtige musea
  • Veel cafés, bars en uitgaansgelegenheden
  • Geweldige restaurants

Bezienswaardigheden in Praag

Praag heeft door de stad heen veel bezienswaardigheden en attracties. Vervelen doe je je hier niet snel. De bekendste bezienswaardigheid is de Praagse burcht welke op veel foto’s van de stad is te zien. Maar ook het dansende huis is een echte toeristen trekpleister.

Klik hier om alle bezienswaardigheden van Praag te bekijken.

Tip: Als je een stedentrip naar Praag gaat maken is het slim om een Prague Card te nemen. Hiermee krijg je bij diverse attracties, musea, winkels en restaurants korting.

Tip:

Als je een stedentrip naar Praag gaat maken is het slim om een Prague Card te nemen. Hiermee krijg je bij diverse attracties, musea, winkels en restaurants korting.

Musea in Praag

Praag heeft een groot en gevarieerd aanbod aan musea. Je vind er onder andere de nationale musea, internationale collecties en natuurlijk musea welke zich op de typisch Praagse en Tsjechische cultuur richten.

Klik hier voor een overzicht aan musea in Praag.

Cafés, bars en uitgaansgelegenheden

Praag staat bekend om de goedkope drank en goed uitgaan. Het is de lokale cultuur zelfs. Ga naar een van de vele bars, cafés of pubs om van heerlijk en goedkoop bier te genieten.

Klik hier voor de beste cafés en bars.

Restaurants Praag

Ook voor heerlijk en betaalbaar eten zit je in Praag goed. Of je nu kiest voor een typisch toeristisch gerecht of een van de lokale specialiteiten: Het is vrijwel altijd goedkoop en een smaaksensatie.

Dit zijn de beste restaurants in Praag.

Tip: Als je een stedentrip naar Praag gaat maken is het slim om een Prague Card te nemen. Hiermee krijg je bij diverse attracties, musea, winkels en restaurants korting.